FC2ブログ
Culinary Arts Student's Cooking Journal
料理学校生の学習ジャーナル

卒業しました


ご無沙汰しております。 4月24日に無事卒業し、27日のフランス語の期末テストも無事終了したので、28日から5月14日まで、大阪へ里帰りしていました。 その時の様子は本館ブログに詳しく記録しています。  このブログは学校で学んだ事を中心にした記録目的でしたので、めでたく学校を卒業したので、これでクローズさせていただきます。  これからは、
  • 普段の出来事のブログは― 続・いつか虹の橋のたもとで にて
  • 作品写真集は― Pastry Chef Wannabe にて 更新します。 今まで訪れてくださった方々に感謝。 これからはパティシェへの道に励みます。 応援ありがとうございました。

    2009年5月
  • スポンサーサイト  
    --/--/-- (--) | Edit |
    上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
    新しい記事を書く事で広告が消せます。

                             
    ランキング参加 - クリックしていただけると嬉しいです
    にほんブログ村 海外生活ブログ アメリカ中西部情報へ にほんブログ村 料理ブログ 調理師・栄養士へ

    --/--/-- --:-- | スポンサー広告 | | Top▲
    New Mexican Guacamole  
    04/16/2007 (Mon) | Edit |
    flag of New Mexico

    Guacamole

    Guacamole

    ■ Ingredients ■  for 4 people 

  • avocado  M 2
  • tomato  M 1
  • garlic  2 cloves
  • jalapeño  1
  • iceburge lettuce (shred)  4 pcs.
  • garlic (graded)  1 clove
  • salt/pepper  

    ■ Direction ■

    [READ MORE...]
    スポンサーサイト
  •                          
    ランキング参加 - クリックしていただけると嬉しいです
    にほんブログ村 海外生活ブログ アメリカ中西部情報へ にほんブログ村 料理ブログ 調理師・栄養士へ

    04/16/2007 13:19 | Recipe・Cooking | Comment (0) | Top▲
    New Mexican Salsa  
    04/07/2007 (Sat) | Edit |
    flag of New Mexico

    New Mexican Salsa

    tiramisu

    ■ Ingredients ■  yeild enough for a party 

  • tomato  M 4
  • onion  M 1/2
  • garlic  2 cloves
  • jalapeño  3
  • Yellow Hots  4
  • cilantro (chopped)  2-3 stems
  • salt  1 tspn
  • pepper  1/2 tspn
  • cumin powder  1/4 tspn
  • dried oregano  1 pinch
  • course ground red pepper  1 tblspn
  • tomato sauce  8oz can

    ■ Direction ■

    [READ MORE...]
  •                          
    ランキング参加 - クリックしていただけると嬉しいです
    にほんブログ村 海外生活ブログ アメリカ中西部情報へ にほんブログ村 料理ブログ 調理師・栄養士へ

    04/07/2007 02:03 | Recipe・Cooking | Comment (0) | Top▲
    Culinary Arts Degree Course Curriculums  
    04/05/2007 (Thu) | Edit |
    School starts 5/14/07


    2007 Summer
  • * IT 101 - Introduction to Computers 3 hr (skip approved) Baking Certificate Required CourseProfessional Cooking Certificate Required CourseFood Service Management Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • ENG 101 - College Writing 3 crhr Degreen in Culinary Arts
  • NUTR 120 - Personal and Practical Nutrition 3 crhr Degreen in Culinary Arts
  • CULN 101 - Introduction to Culinary Arts 1 crhr Baking Certificate Required CourseProfessional Cooking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • CULN 102 - Applied Culinary Math 1 crhr Baking Certificate Required CourseProfessional Cooking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • CULN 103 - Food Sanitation Principles 3 crhr Baking Certificate Required CourseProfessional Cooking Certificate Required CourseFood Service Management Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts


    2007 Fall (Baking Certificate)
  • CULN 130 - Introduction to Baking Fundamentals 5 crhr Baking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • CULN 132 - Applied Baking Principles 5 crhr Baking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts


    2008 Spring (Baking Certificate Completion)
  • CULN 230 - Baking and Pastry Fundamentals 5 crhr Baking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • CULN 232 - Advanced Baking and Pastry Techniques 5 crhr Baking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts


    2008 Summer (Professional Cooking Certificate)
  • CULN 111 - Cooking Fundamentals-I 5 crhr Professional Cooking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • CULN 123 - Cooking Fundamentals-II 5 crhr Professional Cooking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts


    2008 Fall (Professional Cooking Certificate Completion)
  • CULN 211 - International Cuisines - Classical European 5 crhr Professional Cooking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • CULN 212 - International Cuisines - Mediterranean, Asian, & Pacific Rim 5 crhr Professional Cooking Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts


    2009 Spring (Food Service Management Certificate Completion & Graduation)
  • CULN 295 - Capstone 1 crhr Degreen in Culinary Arts
  • COMM 130 - Public Speaking 3 crhr Degreen in Culinary Arts
  • HT 164 - Food and Beverage Service 3 crhr Food Service Management Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • HT 132 - Hotel/Motel Human Resources Management 3 crhr Food Service Management Certificate Required CourseDegreen in Culinary Arts
  • * MATH 119 - Methods of Problem Solving 4 crhr (skip approved) Degreen in Culinary Arts
  • RLGN 107 - Living World Religion 3 crhr Degreen in Culinary Arts

    * I've already satisfied the requirements, so I do not need to take this class


    Earned Assocaite Degree of Applied Science in Culinary Arts

    Baking Course
    Baking Course
    Baking Course
    Baking Course

  •                          
    ランキング参加 - クリックしていただけると嬉しいです
    にほんブログ村 海外生活ブログ アメリカ中西部情報へ にほんブログ村 料理ブログ 調理師・栄養士へ

    04/05/2007 14:26 | Degree Course | Comment (0) | Top▲





    上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。