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Culinary Arts Student's Cooking Journal
料理学校生の学習ジャーナル

卒業しました


ご無沙汰しております。 4月24日に無事卒業し、27日のフランス語の期末テストも無事終了したので、28日から5月14日まで、大阪へ里帰りしていました。 その時の様子は本館ブログに詳しく記録しています。  このブログは学校で学んだ事を中心にした記録目的でしたので、めでたく学校を卒業したので、これでクローズさせていただきます。  これからは、
  • 普段の出来事のブログは― 続・いつか虹の橋のたもとで にて
  • 作品写真集は― Pastry Chef Wannabe にて 更新します。 今まで訪れてくださった方々に感謝。 これからはパティシェへの道に励みます。 応援ありがとうございました。

    2009年5月
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    Professional Cooking Course Supply List  
    05/15/2007 (Tue) | Edit |


    Course Required Tools

    TB Test
    You must obtain a tuberculosis (TB) test. The test is valid for one year.

    Uniforms
  • 2 double-breasted white chef’s jackets
  • 2 black and white checkered hounds tooth chef’s pants
  • 1 pair all black leather work shoes (no suede allowed). Proper footwear is an important investment and a safety matter. Slip resistant soles are recommended.
  • 2 white bib or bistro aprons
  • 1 chef’s white neckerchief
  • 1 all white floppy chef’s hat or skull cap
  • 2 double-breasted white chef’s jackets
  • 2 black and white checkered hounds tooth chef’s pants
  • 1 pair all black leather work shoes (no suede allowed). Proper footwear is an important investment and a safety matter. Slip resistant soles are recommended.
  • 2 white bib or bistro aprons
  • 1 chef’s white neckerchief
  • 1 all white floppy chef’s hat or skull cap

    Knives
  • French knife (10-12")
  • Paring knife (4-6")
  • Flexible boning knife
  • Sharpening steel
  • Serrated knife (8-12")
  • Knife case or tool box
  • Baker’s knife/bench knives/dough knives

    Miscellaneous Items
  • At least 2 disposable cameras
  • 1 professional portfolio binder (or if you’re on a budget, a white 1-1/2 inch three ring notebook)
  • 1 instant read thermometer (0-220°F)
  • 1 3" x 5" pocket notebook
  • 1 retractable ballpoint pen
  • Measuring spoons
  • Vegetable peeler
  • 6 inch plastic ruler
  • Kitchen shears
  • Needle nose pliers
  • Garnishing kits with melon baller, zester, scorer, etc.

    Textbooks
  • On Cooking, Sarah R. Labensky, Prentice Hall, ISBN 0131713272, CULN111
  • American Regional Cuisine, Art Institutes, Wiley & Sons, Inc., ISBN 0471682942, CULN 111
  • Presenting Service, The Ultimate Guide for Foodservice Professional, Lendel Kotschevar, Wiley & Sons, Inc., ISBN 9780471475781, CULN 111
  • Food Lover’s Companion, Herbst, Barron’s Publishing, ISBN 0764112589, CULN111
  • Garde Manger, The Art and Craft of the Cold Kitchen, Culinary Institute of America, Wiley & Sons, ISBN 0471468495, CULN 211

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    05/15/2007 14:41 | Cooking Certification | Comment (0) | Top▲
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